Wen nature calls

Als je op vakantie ben in Croatie dan is het mogenlijk als je s’morgens goed oplet dat je een verdwaalde jonge vogel ziet. Wij zagen een jonge uil die nog niet zo lang uit het nest was. Vliegen kon hij niet meer, waarschijnlijk te moe of te veel honger maar in iedergeval geen kracht meer. Wij hebben het jonge beestje opgepakt met een theedoek die buiten lag en geen geur van mensen aan zat. Voorzichting opgepakt en in een teiltje gezet met die handdoek. Nadat hij weer rustig was en sliep hebben we hem met teiltje en al in de boom gezet waar we hem gevonden hadden. De ouders zagen dagen ervoor rond vliegen in de avond.

Deze diashow vereist JavaScript.

<div id="gallery-200-1-slideshow" class="slideshow-window jetpack-slideshow slideshow-black" data-trans="fade" data-autostart="1" data-gallery="[{"src":"https:\/\/i2.wp.com\/bravotours accutane price.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/07\/DSC_1415.jpg?fit=1024%2C685","id":"208","title":"DSC_1415","alt":"","caption":"","itemprop":"image"},{"src":"https:\/\/i0.wp.com\/bravotours.nl\/wp-content\/uploads\/2016\/07\/DSC_1416.jpg?fit=1024%2C685","id":"209","title":"DSC_1416","alt":"","caption":"","itemprop":"image"}]” itemscope itemtype=”https://schema.org/ImageGallery”>

En het leuke ervan was, dat een avond later het jonge uitltje tegenover ons huisje in de boom op een tak ging zitten. Het leek wel of het jonge uiltje even zichzelf kwam laten zien om aante tonen dat het allemaal goed ging. en iedere avond horen we de uilen geluid maken en vliegen ze rond.

 

Deze diashow vereist JavaScript.